torsdag 30. september 2010

FORBI.



Blad seiler forbi, likesom tiden.
Stopp, se, reflekter.
Vær.




søndag 26. september 2010

DET RÅTNER I BLÅTT



At døden kan være så fin.
Fascinerende.


fredag 24. september 2010

DAGENS.



Studiet dominerer for tida, men desto mer tenker jeg på bildene jeg ikke får tatt, fjellene som venter og... høstferien som kommer snart :)

God helg!

mandag 20. september 2010

Høst i fart.



Sånn blir det når man ikke har annet enn kreativ tid til å fotografere! Det vil i dette tilfellet bety en biltur ned fra Filefjell etter dåp...




Swosj! Så var uka i Vang forbi... Jeg prøver å la være å tenke på at jeg skulle hatt tid til en tur med overnattinger på fjellet, men sånn er det å være student.. :)

fredag 17. september 2010

Litt om høsten.



Hva som gjelder årstider, liker jeg alle så godt som like godt. Og hver gang en av dem kommer, synes jeg at akkurat den er vakrest, omtrent til neste kommer. Det er det som er så deilig, for da gleder man seg mer.

:)




Jeg kunne ikke la være. Rødlig romantisk denne gang..

søndag 12. september 2010

ROMANTISK.



Kan en bli for romantisk?

sukk.

lørdag 11. september 2010

Plutselig ble det innedag gitt.



I dag skulle jeg til skogs å fotografere, og for å bli litt kjent her jeg bor. Til kvelds skulle jeg til Oslo for ta livebilder av Åge&Sambandet. Men så kom forkjølelsen som plutselig uvær fra blå himmel, og jeg drikker honningte og appelsiner som aldri før...

Såså.Det kommer flere helger med fotomuligheter, og Åge fotograferte jeg forrige uke. Sånn sett er det jo en mager trøst. Til neste helg blir det Vang i Valdres og demses høstfarger.

Ha ei fin helg.

mandag 6. september 2010

Farvel sommer, velkommen høst.



Før alle landets blader skifter farge fullstendig, eller trærne slipper de døde blader til bakken, ønsker jeg å dele disse skjønne grønne bjørkeskoger med dere.

Sommeren er fin på alle vis, og takk for det, men høsten har noe eget, som alt annet. Forøvrig. Høsten bærer med seg den vakreste slutten på det frodigste liv.





Bildene er fotografert i sommer. Her i Drammen har jeg ikke naturfotografert særlig, da studiestarten og omstillinga krever sitt. Splitter nye bilder kommer nok med høsten...



:)

torsdag 2. september 2010

DAGENS.



En edderkopp i sommermørket...